Dvorana za bowling otvorila je svoja vrata u ponedjeljak, 4. listopada 2021.

 

Nakon što ju je svečano otvorio gradonačelnik Grada Belog Manastira, gospodin Tomislav Rob, dvorana će raditi prema radnom vremenu i cjeniku koji možete pronaći na ovoj web stranici. Nalazi se u podrumu zgrade PEER centra obnovljenog sredstvima iz Intervencijskog plana. Otvorenje je omogućeno projektom Razvoj društvenog poduzetništva u Belom Manastiru koji provodi udruga Projekt građanske demokratske inicijative s Gradom Belim Manastirom i Baranjskom razvojnom agencijom Grada Belog Manastira. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a o njemu možete saznati više.

Osim kuglanja, gosti će u dvorani za bowling moći dogovoriti i proslave rođendana uz animatora. Za sve organizirane događaje potrebno je unaprijed se najaviti i dogovoriti na telefon 099 5288 074. Dodatne novosti možete čitati i na Facebook stranici Bowling – PGDI Šećerana.

Najvažnije je spomenuti da se prihodi dvorane za bowling usmjeravaju u održavanje stambene zajednice za mlade koji su izašli iz sustava udomiteljstva. Po istom principu djeluje i praonica rublja smještena uz dvoranu za bowling. Zato, ukoliko želite djelovati lokalno i pomoći mladima, dođite i zabavite se kod nas.

 

 

Projekt građanske demokratske inicijative

pgdi

Možda nikada niste upamtili naše ime, a možda nas ipak znate kao P.G.D.I.

Dopustite da vam se predstavimo!

Udruga smo koja zapošljava ljude željne pozitivnih promjena. Ono što nas razlikuje od drugih je to što svoje želje pretvaramo u stvarnost. Istina je da nije lako i da ne znamo sve što nas očekuje, ali vjerujemo u to da predanim radom možemo postati uspješni društveni poduzetnici.

Projektom “Razvoj društvenog poduzetništva u Belom Manastiru” otvaramo svoja vrata svim građanima.

Saznajte više o nama

Leave A Comment