U petak, 18. veljače 2022. posjetile su nas drage kolegice, Ždralice iz Daruvara.

Posjet je organiziran u sklopu studijskog putovanja predviđenog projektom Ždralice pokreću. Uzvratili smo gostoprimstvo i upoznali ih sa svim aspektima našeg društvenog poduzetništva. Nakon izlaganja predsjednice udruge P.G.D.I. Nataše Jovanović o povijesti udruge i provedenim projektima, upoznali smo ih s trenutnim aktivnostima koje nudimo u PEER centru.

Prva od njih je praonica rublja koja kao jedina na području Baranje polako uhodava i proširuje svoj rad. Druga je bowling, koji svakodnevno uveseljava sve posjetitelje pa tako i Ždralice.

Osim navedenih, u planu je i aktivacija edukacijskog centra na prvom katu zgrade. Njegovim radom upotpunit će se priča našeg društvenog poduzetništva i pokrenuti stambena zajednica za mlade koji su izašli iz udomiteljske skrbi.

Drago nam je da smo svoj rad bili u prilici prezentirati gošćama iz Daruvara. Veselimo se svakom budućem susretu.

Projekt građanske demokratske inicijative

pgdi

Možda nikada niste upamtili naše ime, a možda nas ipak znate kao P.G.D.I.

Dopustite da vam se predstavimo!

Udruga smo koja zapošljava ljude željne pozitivnih promjena. Ono što nas razlikuje od drugih je to što svoje želje pretvaramo u stvarnost. Istina je da nije lako i da ne znamo sve što nas očekuje, ali vjerujemo u to da predanim radom možemo postati uspješni društveni poduzetnici.

Projektom “Razvoj društvenog poduzetništva u Belom Manastiru” otvaramo svoja vrata svim građanima.

Saznajte više o nama

Leave A Comment