Ovog tjedna s radom je započela praonica rublja. U sklopu djelatnosti ponuđeno je pranje, sušenje i glačanje rublja po principu društveno odgovornog poslovanja. Ponuđene usluge mogu koristiti i poslovni subjekti kao i svi građani kojima su one potrebne. Pri pranju koristimo ekološka sredstva domaćih proizvođača, a cijeli proces odvija se uz vrijedne ruke i budne oči naše zaposlenice. Kontakt telefon i cjenik nalaze se na ovoj web stranici. Plaćanjem ove usluge dajete vlastiti doprinos razvoju društvenog poduzetništva u gradu Belom Manastiru. Obratite nam se s povjerenjem.

 

Otvaranje praonice omogućeno je putem projekta Razvoj društvenog poduzetništva u Belom Manastiru koji provodi Projekt građanske demokratske inicijative s partnerima Gradom Belim Manastirom i Baranjskom razvojnom agencijom Grada Belog Manastira. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt građanske demokratske inicijative

pgdi

Možda nikada niste upamtili naše ime, a možda nas ipak znate kao P.G.D.I.

Dopustite da vam se predstavimo!

Udruga smo koja zapošljava ljude željne pozitivnih promjena. Ono što nas razlikuje od drugih je to što svoje želje pretvaramo u stvarnost. Istina je da nije lako i da ne znamo sve što nas očekuje, ali vjerujemo u to da predanim radom možemo postati uspješni društveni poduzetnici.

Projektom “Razvoj društvenog poduzetništva u Belom Manastiru” otvaramo svoja vrata svim građanima.

Saznajte više o nama

Leave A Comment