U sklopu projekta Zajedno u najboljim godinama, danas su nas posjetile drage prijateljice iz Europskog doma Vukovar. Prilikom njihova posjeta našem društvenom poduzetništvu proveli smo ih zgradom PEER centra.

Prva od aktivnosti bilo je predavanje na temu Komunikacija s osobama treće životne dobi. Održala ga je Mirela Alagić, izvršna direktorica naše udruge.

Nakon predavanja izmijenili smo dragocjena iskustva o projektima. Upoznali smo ih s prostorima našeg društvenog poduzetništva koje uključuje praonicu rublja, dvoranu za bowling, edukacijski centar i stambenu zajednicu.

Isprobale su naše bowling staze i time podržale održavanje stambene zajednice za djecu koja izlaze iz sustava udomiteljske skrbi. Pozdravili smo se u želji za ostvarivanjem izvrsnih rezultata u provedbama projekata i daljnjih suradnji.

 

Projekt građanske demokratske inicijative

pgdi

Možda nikada niste upamtili naše ime, a možda nas ipak znate kao P.G.D.I.

Dopustite da vam se predstavimo!

Udruga smo koja zapošljava ljude željne pozitivnih promjena. Ono što nas razlikuje od drugih je to što svoje želje pretvaramo u stvarnost. Istina je da nije lako i da ne znamo sve što nas očekuje, ali vjerujemo u to da predanim radom možemo postati uspješni društveni poduzetnici.

Projektom “Razvoj društvenog poduzetništva u Belom Manastiru” otvaramo svoja vrata svim građanima.

Saznajte više o nama

Leave A Comment